Termografi og Måleteknikk as

Startside

       

Vi har kontor to steder i landet, like ved Bergen og på Nesodden utenfor Oslo. Oppdragene kommer fra hele landet, også utlandet. Vi har mer enn 25 års erfaring i byggtermografering, elektrotermografering og generell termografering.
Vår seniortermografør er ingeniør Karl H Grimnes. Han er sertifisert Nivå III termografør og autorisert instruktør for Nivå 1 kurs for itc (Infrared Training Centre). Bakgrunn forøvrig er tømrer og bygningsingeniør med mange års erfaring i praktisk byggeteknikk og problemløsninger fra byggeplasser. Mer enn 25 års byggtermografierfaring. Ved siden av praktisk termografi er han mye benyttet ved kurs og undersvisning.
Edgar Larsen leder vårt Bergenskontor. Han har jobbet med termografering i mer enn 8 år og er sertifisert Nivå I termografør.

Erik Sørumshaugen er sertifisert Nivå II  termografør. Han er allsidig og meget dyktig til å skaffe frem nøyaktige og riktige målinger ved hjelp av vårt utstyr.

Utstyret vi benytter er selvsagt kalibrert, og vi benytter stort sett den nyeste teknologien der den er best.

Vi bestreber oss på å levere målinger som er til å stole på, målinger du trygt kan bruke i ditt videre arbeide. Det er viktig å sørge for at omgivelsene og forholdene ellers ligger til rette for målinger og at konstruksjoner og bygninger lar seg måle.

 

Ved siden av termografering av bygninger, gjør vi også andre målinger i hus og bygninger, målinger som hører naturlig sammen med termografering, som fuktmålinger, tetthetskontroller, måling av trykkforskjeller, lyd og støymålinger.

                                                                                  © K.Grimnes, september 2006

______________________________________________________________________________________
Termografi og Måleteknikk as,
Oslo: Nygårdsveien 5, 1454 Fagerstrand, Tlf:66 91 69 49 - Fax: 66 91 69 48 oslo@termografi.no
Bergen: Andreas Gjellesviksvei 13, 5260 Indre Arna. Tlf:55 10 55 90 - Fax: 55 10 76 04 bergen@termografi.no